• Postbus 51072 ,3007 GB Rotterdam
  • 31 10 340 0915
  • info@savealife.nl
  • Go to Home
  • 31 10 340 0915
  • info@savealife.nl
Logo

Weeskinderen

Met de opbrengsten van de noodhulp actie wordt voedsel en water gezorgd, en voor medische hulp geboden in de vluchtelingenkampKinderen die één of beide ouders verloren hebben leven vaker in armoede en onzekerheid. Save a Life vindt dat deze kinderen hulp moeten krijgen en doet dat door sponsorschappen aan te bieden.

Met het Sponsorproject wordt er hulp aan kinderen gegeven binnen hun eigen, vertrouwde gemeenschap. De sponsoring verschaft stabiliteit, veiligheid en zekerheid voor het kind. Hierdoor kunnen zij ook weer genieten van hun kindertijd.

Als u zich aanmeldt om een kind te sponsoren, dan sturen wij u het dossier van het kind op . In het dossier zit een pasfoto en de gegevens van het betreffend kind. Daarbij zit een kopie van het geboorte akte van het kind en een kopie van het overleden act van de vader.

Bij het voortgang van de sponsoring krijgt u elke jaar een rapport over het wees. In dit rapport ziet u o.a.( onder andere):
· Hoe het zowel geestelijk als lichamelijk met het kind en zijn familie gaat.,
· Hoe het op school met het kind gaat.
· Een brief dat namelijk door het kind zelf of door een van zijn familieleden geschreven is.
· Een foto van het kind
· Een kopie van het eindrapport van de afgelopen jaar.

Na drie maanden van de sponsoring kunt u contact met ons opnemen om een telefoonnummer van het kind aan te vragen, zodat u naar hem of zijn familie kunt bellen en persoonlijk kunt spreken.

Mohamed werd op 16 maart 1999 geboren, als geestelijk gehandicapt hij is blind. Na de dood van zijn vader was het niet gemakkelijk voor het gezin. Hierna hertrouwde zijn moeder. op dit moment Mohamed krijg een van ons sponsorouders € 30 per maand.

Weeskind Informatie
Gekozen kind
Naam : Maxamed Aaden Xumow
Geboortedatum:16 - 03 - 1999
Geslacht : Jongen
Vader overleden Datum : 2003
Moedernaam:Hawa Abdi Osman
familie Individuen: 14
gezondheidstoestand :Blind + Huidziekte
De Onderwijs : Basisschool
Klas:4
Land afkomst: Somalië Mogadishu

Project Summary

Project : Sponsorproject
Plaats: Somalië - Mogadishu
Aantal begunstigden: 1

Donate